Dame søker mann voksne kvinner leker

livsglade mennesker med glimt i øyet. Kvinner tror kanskje det ikke sømmer seg å ta saken i egne hender, selv om de har lyst til å treffe daten personlig. Alle som oppretter en profil hos oss, oppgir hvor viktig de forskjellige søkekriteriene deres. De kan for eksempel tydeliggjøre at kroppshøyde er svært viktig, eller at de foretrekker å bli foreslått potensielle partnere som bor i nærheten. Klisjeen tilsier at kvinner snakker mye, mens menn er tause. Det viste seg at faktisk mer enn halvparten av kvinnene ( 56 ) heller ville dele på regningen. Jeg synes det er helt topp at menn på min alder og eldre som ønsker seg mye yngre kvinner setter aldersgrensen slik at jeg ikke dukker opp i søkene deres, og motsatt. Mest overrasket ble vi over at  47 av mennene i undersøkelsen ønsket å få blomster av partneren sin så selv om mange menn liker å være gentleman i datingfasen, så har de nok ingenting imot at kjæresten deres behandler dem på samme måte senere. Hva er grunnen til slike avvikende preferanser?

Dame søker mann voksne kvinner leker - Nakne damer

EliteSingles spørreundersøkelse blant 1200 skandinaver kommer frem til at kvinner godt kan ta mer initiativ, og at menn bør la dem være mer uavhengige. Selvsagt er ikke livet alltid en dans på roser. Hvorfor er kvinner og menn så forskjellige? Selv om det menn ønsker seg varierer etter person, type, alder og så videre, har vi samlet et par trekk de fleste menn setter pris på når de blir kjent med en kvinne basert på anonymiserte opplysninger fra våre brukere. Når kvinner søker menn via nettdating eller kontaktannonser, ser de ut til å ønske seg en sjarmerende prins fra eventyret, som kommer ridende på en hvit hest for å sjarmere dem. Ordtaket sier at kjærligheten like gjerne faller på en lort som på en lilje. Samtidig lurer mange kvinner på hva slags damer menn leter etter. Det er imidlertid ikke så viktig å oppfylle ideale forestillinger om attraktivitet. Sammenlikner man hvordan kvinnelige og mannlige brukere bedømmer viktigheten av søkekriterier, viser det seg at kvinner har nokså snevre kriterier, mens de fleste menn ikke synes det er like viktig at partnerforslagene oppfyller akkurat disse kravene. I tillegg spiller nok tradisjonelle kjønnsroller innen dating en rolle. Menn ønsker at kvinner lar dem være gentleman. Kvinner flest finner trygghet og selvtillit attraktivt. På den andre siden er mennene lei av å alltid måtte gjøre dette. Hurra for den menneskelige psyke, så lett å lede, så vanskelig å endre;-). Les mer om hva du kan gjøre for at første date blir vellykket! Jeg føler meg ikke truet av yngre, penere kvinner, den mannen jeg søker vil jo ha meg!

Videos

Chocolate chick and dame suck dongs.

Kosekroken - Midtnorge: Dame søker mann voksne kvinner leker

94 av mennene og 95 av kvinnene som ble spurt, syntes at åpen og tydelig kommunikasjon i forholdet er svært viktig. Det er altså nesten alle menn og en ganske stor del av kvinnene som mener dette. En skulle tro at single i Norden i dag har en moderne innstilling til kjønnsroller, men et flertall viste seg å være mer konservative enn forventet. Når menn er på søken etter et seriøst og langvarig forhold, har de ulike ønsker og forventninger. Er man bevisst på hva som er viktig i et forhold, eller hva man har nulltoleranse for, øker sjansene for å lykkes med nettdatingen. Kvinnenes ønske om å være med på å betale står dermed i strid med menns gammeldagse forestillinger om at en gentleman alltid spanderer. Både blant menn og kvinner var det under 2 av respondentene som synes at kvinnen skal punge.

0 tanker om “Dame søker mann voksne kvinner leker

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *